Gellak


GELLAK OP DE HANDEN

Uw handen zijn uw visitekaartje.  Mooie, verzorgde handen geven u direct een verzorgde, meer verfijnde look.  

Indien u gellak wenst op de handen, krijgt u er bij Rust.Punt steeds een mini-manicure bij.  Ik knip en vijl uw nagels in vorm, verwijder velletjes en verzorg uw nagelriemen.   Na het aanbrengen van de gellak geniet u nog van een korte handmassage met een verzorgende crème.  De gellak (Pink Gellac) wordt steeds full color aangebracht.

De gellak op uw handen blijft ongeveer 2 weken mooi, indien u voorzichtig bent met uw nagels.  Dit wil zeggen, uw nagels niet als tool gebruiken, handschoenen aandoen als u veel met uw handen in het water zit, enzoverder ...


GELLAK OP DE TEENNAGELS

Ook gellak op uw teennagels kan bij Rust.Punt geboekt worden.   Indien u dit samen met een pedicure of luxe pedicure boekt, geniet u van de voordeelprijs van 20 euro supplement. 

U kunt gellak natuurlijk ook apart boeken (zonder uitgebreide pedicure) aan 30 euro, dan krijgt u er een mini pedicure bij (nagels knippen en vijlen, velletjes verwijderen en nagelriemen verzorgen) zodat de gellak mooi tot zijn recht komt.

Gellak is ideaal voor als u op vakantie vertrekt of naar een feestje moet.  De nagellak blijft mooi zitten én u heeft er geen omkijken naar.

Ook voor het verwijderen kunt u bij Rust.Punt terecht.  Ik week de lak voorzichtig af met een aangepast product, ik verwijder eventuele restjes en ik rond af met het aanbrengen van nagelriem olie en/of voet- of handcrème.