• Reiki

 • broken image

  Wanneer heb je Reiki nodig?

  Een Reiki behandeling kan als alternatieve geneeswijze toegepast worden bij onder andere: chronische ziekten (zoals reuma/artritis), rugpijn, hoofdpijn, verstuikingen, maagaandoeningen, verwondingen, whiplash, ontstekingen, stress, verdriet, ... enzoverder.

  Ook als je andere of helemaal geen specifieke klachten hebt, kan een Reiki-behandeling je op veel verschillende niveaus ondersteunen.

  broken image

  Wat is Reiki?

  Een Reiki behandeling doet de energie in je lichaam weer stromen, het evenwicht wordt weer hersteld. Het zorgt ervoor dat het tekort aan energie in ons lichaam wordt aangevuld.

  Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt opnieuw ontwikkeld en pijn kan verminderen.

  Daarnaast is Reiki ook een middel om je weer in contact te brengen met wie je diep vanbinnen werkelijk bent.

  De behandeling kan door iedereen anders ervaren worden. De ene voelt de energie als warmte of trillingen, de ander ziet de energie in kleuren, de ander ziet of voelt op het moment van de behandeling helemaal niets ...

  Omdat er energetisch toch wel wat verandering op gang komt, kan het zijn dat er bepaalde gevoelens, emoties naar boven komen. Reiki brengt zaken op gang, waarmee jij zelf aan de slag kan gaan. Boek telkens uw volgende behandeling in, zodat er een continuïteit in de behandelingen zit en waardoor ik u ook beter kan opvolgen en begeleiden.

  broken image

  Hoe ziet een Reiki behandeling eruit?

  Tijdens een behandeling plaats ik mijn handen in verschillende posities op het lichaam (of vlak erboven indien gewenst).

  Hierdoor wordt extra energie naar deze plaatsen gestuurd en kan pijn op lichamelijk en/of emotioneel niveau worden verminderd of zelfs geheel verdwijnen.

  Je ligt tijdens de behandeling ontspannen op de massagetafel, kledij blijft aan.

 • Reiki kan ondersteuning geven bij een behandeling maar is geen vervanging voor reguliere geneeswijzen.

  Bij klachten dient u altijd eerst contact op te nemen met uw huisarts.