• Hotstone massage

  Ayurvedische Hot Stone massage – SHILA-ABHYANGA

  Hou je van warmte? Heb je vaak kou? Heb je een slechte doorbloeding? Heb je stress en wil je je graag meer ontspannen voelen en meer energie over houden? Wil je graag afvalstoffen verwijderen, blokkades losmaken en je spieren laten ontspannen?

   

  Het mooie van deze massagetherapie is dat deze inwerkt op verschillende niveaus. Het algehele evenwicht wordt hersteld. Door het gebruik van warme kruidenolie in combinatie met warme edelstenen van Obsidiaan, zorgt deze massage voor een diepe ontspanning, stimuleert het de circulatie in de doorbloeding en de lymfe, helpt het om afvalstoffen te verwijderen en vermindert deze behandeling spanningen in de spieren en pijn in de gewrichten.

   

  Het lichaam wordt eerst ingeolied om stress op te lossen en de marmapunten te openen. De volgende stap is het aanbrengen van de Obsidiaan edelstenen, verwarmd in water, op belangrijke marmapunten op het lichaam. Dan volgt de massage met de warme edelstenen. De edelstenen werken als magneten: ze magnetiseren en extraheren onderdrukte emoties, depressie, verdriet en fysieke pijn. Een weldaad voor het lichaam en de geest dus.

  broken image

  Contra-indicaties

  koorts

  algemene infectieziekten (griep, verkoudheid, keelontsteking)

  open wonden

  besmettelijke huidziekten

  hartaandoeningen en hoge bloeddruk

  kankerpatiënten

  zwangerschap (1ste trimester)
   

 • Tijd voor een verwenmoment voor jezelf?