• Pedicure

  Vanaf nu kan u ook met uw kleine of grote voetprobleempjes bij Rust.Punt terecht (kloven, eeltpitten, etc)

  Uw voeten dragen u dag in dag uit. Ze zijn belangrijk en verdienen dan ook de nodige aandacht en verzorging om gezond en fris te blijven. Pijnlijke voeten kunnen we missen!

  Bij Rust.Punt heb ik gekozen voor de producten van HFL. Deze zijn inzetbaar zijn voor veel uiteenlopende klachten en voetproblemen (zweetvoeten, warme of koude voeten, ...). Om thuis uw behandeling en/of verzorging verder te kunnen zetten, is het handig dat u deze producten ook bij mij kunt aankopen.

  U hebt de keuze tussen de Spa Pedicure of een gewone Pedicure.

   

  Bij een Spa Pedicure start ik met een ontspannend voetbadje en een scrub van de voeten. Uw teennagels worden geknipt en gevijld, eelt wordt verwijderd en ook uw nagelriemen krijgen de nodige aandacht. Eventuele voetproblemen (zoals kloven en eeltpitten) worden aangepakt. Dan volgt er als afsluiter nog een pakking en een ontspannende voetmassage.

  De standaard Pedicure behandeling omvat geen voetbad, scrub pakking en omvat een korte massage.

  broken image

  Extra verwennerij

  Om het plaatje helemaal af te maken, kunt u lakken van de nagels bijboeken met nagellak. Dan raad ik u aan om slippers mee te brengen.
   

 • Tijd voor een verwenmoment voor jezelf?

  Denk eraan om een extra paar schone sokjes mee te brengen.

  Ik verzorg uw voetjes na de pedicure altijd met een hydraterende, verzorgende voetcrème. Als u na de behandeling uw sokjes aandoet, kan de crème nog verder inwerken.