Pedicure

Uw voeten dragen u dag in dag uit, ze zijn belangrijk en verdienen dan ook de nodige aandacht en verzorging om gezond en fris te blijven.  Pijnlijke voeten kunnen we missen!

Bij Rust.Punt heb ik gekozen voor de producten van Footlogix.  Deze zijn inzetbaar zijn voor veel uiteenlopende klachten en voetproblemen (zweetvoeten, schimmelnagel, warme of koude voeten, ...).  Om thuis uw behandeling en/of verzorging verder te kunnen zetten, is het handig dat u deze producten ook bij mij kunt aankopen. 

U kunt kiezen tussen de Luxe Pedicure of een gewone Pedicure.

Bij een Luxe Pedicure start ik met een ontspannend voetbadje en een scrub van de voeten. Uw teennagels worden geknipt en gevijld, eelt wordt verwijderd (snijden en raspen) en ook uw nagelriemen krijgen de nodige aandacht.  Dan volgt er als afsluiter nog een ontspannende voetmassage. 

De standaard Pedicure behandeling omvat geen voetbad, scrub en massage.

Nagellak

- Om het plaatje helemaal af te maken, kunt u lakken van de nagels bijboeken:

Dit kan met de nagellak van MaggieAnne, waar de 6 meest schadelijke stoffen uitgehaald zijn (waardoor deze lak zeer geschikt is voor zwangere vrouwen, kankerpatiënten of gewoon voor iedereen die aandacht aan zijn/haar gezondheid besteedt).  Indien u hiervoor kiest, raad ik u aan om slippers mee te brengen.


Denk eraan om een extra paar schone sokjes mee te brengen.  

Ik verzorg uw voetjes na de pedicure altijd met een hydraterende, verzorgende voetcrème. 

Als u na de behandeling uw sokjes aandoet, kan de crème verder inwerken.